Ablaktisztítás

Átláthatóság, tükör tiszta ablakok pillanatok alatt.

Ki ne ismerné a nagyszüleink korából fent maradt, ablaktisztításhoz sokak által mai napig alkalmazott és jól bevált ecetes és újságpapíros eljárást. Ahhoz, azonban, hogy csíkmentes, szöszmentes és ragyogó felületeket kapjunk, ez nem minden esetben elegendő és alkalmazható.

Vannak helyek, ahol az ablakok elhelyezése, a meglévő magasság, a tisztítandó felület mérete nem teszi lehetővé a hétköznapi „csináld magad” módszer használatát. Ezentúl, vannak, akik kényelemből, más időhiány miatt, vagy tériszonyából adódó félelméből, a biztonsága óvása érdekében látja jobbnak, hogy az ablaktisztításhoz külsős, erre szakosodott céget bízzon meg.

Világunkban mára a külcsín nagy teret hódított magának, s kénytelenek vagyunk kiemelt figyelmet fordítani környezetünk tisztántartására, rendezettségére, mert bizony ez tükröz minket leghamarabb mások felé.

Rendszeres ablaktisztítás – mások elismerésének elnyerése, a bizalom és jó hírnév fent tartása.

Hétköznapi döntésinktől elkezdve, hogy hol vásároljunk, melyik fogorvost válasszuk, kihez engedjük át gyermekünket játszani, melyik étteremben vacsorázzunk, egészen a későbbi életünket, akár hosszútávon végig kísérő nagy dilemmák feletti döntésben, – például, hogy melyik cégnél dolgozzak, egészen biztos, hogy figyelembe vesszük az alaphigiénia meglétét.

Ablaktisztítás – Mi elvégezzük Ön helyett a piszkos munkát.

Amit az ablaktisztításról tudni érdemes:

  • megbízható személyeket helyezünk ki
  • munkavégzésünket jól szervezettség, irányítottság jellemzi
  • eddig jól bevált technikáinkkal kifogástalan végeredményt garantálunk
  • kiváló minőségű, maximális hatékonyságú tisztítószereket alkalmazunk

Néhány hasznos tudnivaló cégünkről:

  • az Alaposan Takarító Kft. munkavégzési területei Budapest főváros, Pest megye, illetve Szigetszentmiklós
  • szolgáltatásainkat célközönségek szerinti besorolásban, magánszemélyek, irodák, vállalatok és iskolák részére kínáljuk első soron
  • több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk
  • csapatunk létszáma állandó, igény esetén, viszont igazítható
  • „A” osztályú irodaházak takarításának elvégzését is vállaljuk

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen minket bizalommal a kapcsolatok menüpont alatt elhelyezett elérhetőségek egyikén. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére, hogy árajánlatot készítsenek az Ön által igényelt ablaktisztításhoz, a takarítandó felület méretének, a szükséges vegyszerek mennyiségének továbbá az igénybe veendő humán erőforrás ismeretében.