Étterem takarítás

Tiszta szívvel az elégedett vendégekért!

A takarítás mindenképp fontos, hogy mindennapjaink részét képezze, ott ahol élelmiszerrel dolgoznak pedig kiváltképp szükséges, mi több elváráson túl, kötelesség ennek kiemelt figyelmet fordítani.

Egyrészt mert törzsvendégeiket szeretné még hosszú évekig viszontlátni, másrészről pedig: vendégköre bővülése profit növekedéssel jár. Egy nem várt büntetés viszont, melyet étterem takarítás elhanyagolása eredményez, hatalmas veszteséget okozhat. Az anyagi kiesést nem csak az a pár nap vagy hét teszi, melyre bezárhatják vendéglátó ipari egységét, de sajnos a több éves munkával, és nagy energia befektetéssel kialakított imázson így folt eshet, mely hosszútávon érezhető marad.

Étterem üzemeltetésével hatalmas felelősséget vállal. Nagy tömegeket szolgál ki folyamatosan, közöttük lehet gyereke, jó barátja, szomszédja.

Egy jól működő, forgalmas helyen, ahova vendégek sokasága jár étkezni nap, mint nap, az ételek előkészítése, kiszolgálása, eltakarítása során, illetve a látogatók jelenléte által rengeteg szemét, kosz, makacs lerakódás keletkezik.

Mi úgy végezzük el az étterem takarítást, mintha saját konyhánk, ebédlőnk szükséges tisztítását, fertőtlenítését bízták volna ránk. Annak függvényében, hogy az adott hely mit igényel, döntünk kézi illetve gépi felszerelések, vagy mindkettő alkalmazásáról.

Az étterem takarítás során használandó tisztítószerek megválasztásánál a következő szempontok szerint döntünk:

  • legyen kiváló minőségű és maximálisan hatékony
  • összetételét tekintve, legyen környezetbarát és egészségre legkevésbé káros

Amit cégünkről tudni érdemes:

  • az Alaposan Takarító Kft. munkavégzési területei Budapest főváros, Pest megye, illetve Szigetszentmiklós
  • szolgáltatásainkat célközönségek szerinti besorolásban, magánszemélyek, irodák, vállalatok és iskolák részére kínáljuk első soron
  • több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk
  • csapatunk létszáma állandó, igény esetén, viszont igazítható
  • „A” osztályú irodaházak takarításának elvégzését is vállaljuk

Önnek nincs más dolga, mint eldönteni, hogy milyen rendszerességgel szeretné étterem takarítást ránk bízni. Ez lehet napi piperetakarítás, vagy heti, havi alaposabb. A friss, üde környezetet és tükörfényes felületeket mi garantáljuk.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen minket bátran és bizalommal a kapcsolatok menüpont alatt elhelyezett elérhetőségek egyikén. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére, hogy étterem takarítással kapcsolatosan további információt és tájékoztatást nyújthassanak egyéni érdeklődésének megfelelően, igényeihez mérten.