Gépi szőnyegtisztítás

Lemossuk az út porát.

Életünk során, rengeteg helyen vetjük meg a lábunkat, egy biztos, bárhová is vigyen utunk, ott bizony nyomot hagyunk.

Cégünk, az Alaposan Takarító Kft., szolgáltatásai között kínálja ezek nyomtalan eltüntetését gépi szőnyegtisztítási technológia alkalmazásával. Alapos munkánk kifogástalan végeredményét, a szükséges vegyszerismeret birtokában, illetve korszerű gépi felszerelések használatával biztosítjuk ügyfeleink számára.

A szőnyegek, mivel állandó használatnak vannak kitéve – bármilyen elővigyázatosak is vagyunk -, rövid időn belül láthatóvá válik a használat. Ez leginkább az olyan helyeken okozhat problémát, ahol a körülmények nem teszik lehetővé és nem is várható el a látogatóktól a lábbeli azonnali levetése sem. Gondolunk itt például szállodák recepcióira és folyosóira, továbbá bejárati ajtóknál elhelyezett lábtörlőkre.

Gépi szőnyegtisztítás – Önt minden fáradtságtól megkímélő speciális eljárás.

A gépi szőnyegtisztítás módszerét alkalmazva, a nagy teljesítményű porszívózásnak, mélymosásnak köszönhetően garantáljuk foltmentes szőnyegek, megélénkült színekkel, hosszantartó illattal és összecsomósodott, összetapadt szálak nélküli gyors és profi megújítását.

Az Alaposan takarító Kft., hosszú aktivitásának köszönhetően, gépi szőnyegtisztítását:

  • jól szervezetten, gyorsan, és a meglévő rutinjának hála pontos szállítással végzi
  • kiváló minőségű, maximális hatékonyságú tisztítószereket alkalmaz
  • hatékony eljárásokkal kifogástalan végeredményt garantál

Néhány további hasznos tudnivaló cégünkről, mely hozzásegítheti Önt a ránk eső választásban:

  • az Alaposan Takarító Kft. munkavégzési területei Budapest főváros, Pest megye, illetve Szigetszentmiklós
  • szolgáltatásainkat célközönségek szerinti besorolásban, magánszemélyek, irodák, vállalatok és iskolák részére kínáljuk első soron
  • több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk
  • csapatunk létszáma állandó, igény esetén, viszont igazítható
  • „A” osztályú irodaházak takarításának elvégzését is vállaljuk

A gépi szőnyegtisztítás arkalkulációjához fontos tudnunk a tisztítani kívánt felületek méretét, illetve a szolgáltatás igénybevételének gyakoriságát. Előzetes egyeztetés szerint adott rendszerességgel szállunk ki tehát, hogy begyűjthessük, majd rövid időn belül vissza vihessük patyolat tiszta, foltmentes szőnyegeit.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen minket bizalommal a kapcsolatok menüpont alatt elhelyezett elérhetőségek egyikén. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére, hogy megrendelni kívánt gépi szőnyegtisztításhoz igényei szerint árajánlatot készítsenek Önnek.