Nagytakarítás

Ez alól kibújni lehet ugyan, de határozottan nem könnyíti meg a későbbi munkát.

Minél tovább halogatja, annál inkább nő a fejére, arról nem is beszélve, hogy az eltelt idő hosszával egyenesen arányosan nő az eltűntetni kívánt kosz mennyisége, mely minél nagyobb, annál több időráfordítást és energia befektetést igényel.

A nagytakarítás rendszeres elvégzése mind esztétikai mind egészségügyi szempontból fontos. Köthetjük azokhoz a bizonyos piros betűvel írt ünnepnapokhoz, de évszakváltáshoz is, vagy csak egyszerűen kivételesebb esemény megszervezéséhez, különleges és ritka vendég várásához.

A nagytakarítás során használatos tisztítószerek megválasztásánál számos tényezőt figyelembe kell vennünk. Ezek közül csak néhányat megemlítve, fontos hogy külső vagy belső tereknél kerül-e sor az alkalmazásukra, vagy az, hogy a tisztítandó felületet milyen anyag borítja, miből készült.

Fogalma sincs, hol kezdje, arról nem is beszélve, hogy határidőnaplóját elnézve, egyszerűen lehetetlennek gondolja, hogy bármikor is időt tudna rá szakítani?

Nagytakarítás – Mi átvállaljuk Öntől!

Ez által:

  • időt és energiát spórolva meg Önnek
  • a vegyszerek beszerzésével, tárolásával nem kell bajlódnia
  • nyugodt lehet afelől, hogy ezek rendeltetésszerűen, biztonságosan kerülnek alkalmazásra
  • lebetegedés esetén munkaerő pótlással garantáljuk az ütemezett befejezést

Nagytakarításhoz több éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező professzionális munkatársakból álló brigádot rendelünk ki a ragyogó végeredményért.

Néhány hasznos tudnivaló cégünkről, mely hozzásegítheti Önt a ránk eső választáshoz:

  • az Alaposan Takarító Kft. munkavégzési területei Budapest főváros, Pest megye, illetve Szigetszentmiklós
  • szolgáltatásainkat célközönségek szerinti besorolásban, magánszemélyek, irodák, vállalatok és iskolák részére kínáljuk első soron
  • több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk
  • csapatunk létszáma állandó, igény esetén, viszont igazítható
  • „A” osztályú irodaházak takarításának elvégzését is vállaljuk

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen minket bizalommal a kapcsolatok menüpont alatt elhelyezett elérhetőségek egyikén. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére, hogy árajánlatot készítsenek az Ön által igényelt nagytakarításhoz, a részletek alapos átbeszélése után, figyelembe véve az elvégzendő munkálatokat, a szükséges vegyszerek mennyiségét továbbá az igénybe veendő humán erőforrás nagyságát.

Bízza ránk – ami Önnek teher, számunkra rutin!