Napi takarítás

Tisztaság fél egészség.

Az Alaposan Takarító Kft. napi takarítás szolgáltatása által, pont ezt kínálja Önnek!

A higiéniai szempontból való elhanyagoltság nem csak esztétikailag válik láthatóvá, de egy idő után sajnos, akár egészségi egyensúly állapotunkat megzavaró, érezhető tünetek formájában is vissza köszönhet. Kénytelenek vagyunk beismerni a tényt, hogy a mai nap emberének szervezete, sajnos messze nem olyan ellenálló, mint annak idején. A por allergiát okozhat, a penészedés a légzőszervi panaszoktól szenvedőket érinti érzékenyebben, hogy csak néhányat említsek a keletkezhető kellemetlen hatások közül.

Napi takarítással lakó és nem lakó terek rendszeres portalanítását, fertőtlenítését, ápolását végezzük. Az ide sorolható tevékenységek közé tartozik, minden takarítással kapcsolatos, nem speciális munkafolyamat, mint például a porszívózás, portörlés, sepregetés, felmosás, szemetes kiürítése, virágok meglocsolása, mosdók fertőtlenítése, frissen tartása, tükrök tisztítása, időszakosan pedig bútorfényezés, beépített szekrények tisztítása, illetve ablakok megpucolása.

Napi takarítás – Mi időt szánunk rá Ön helyett

Ideje megállíthatatlansága és visszafordíthatatlansága tény, értékessége megfizethetetlen. Rohanásával sokszor nehéz mit kezdeni.

Mit szólna hozzá, ha napi takarításra fordított idejét szeretteivel való minőségi együttlét formájában tölthetné, vagy a hétköznapok rohanásából kiszakadva én idő formájában telhetne, esetleg karrierjébe fektethetné, magasabb jövedelem elérése érdekében?

A megfelelő menedzseléséből sokféle képen profitálhat.

Napi takarítás – Ég a kezünk alatt a munka!

Hatékony eljárásokkal és kiváló minőségű, maximális hatékonyságú tisztítószerek alkalmazásával patyolat tisztaságot garantálunk, melyhez:

  • megbízható, leellenőrzött személyt helyezünk ki,
  • aki munkáját diszkréten végzi, anélkül, hogy Önt bármiben zavarná

Néhány érv mellettünk:

  • az Alaposan Takarító Kft. munkavégzési területei Budapest főváros, Pest megye, illetve Szigetszentmiklós
  • szolgáltatásainkat célközönségek szerinti besorolásban, magánszemélyek, irodák, vállalatok és iskolák részére kínáljuk első soron
  • több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk
  • csapatunk létszáma állandó, igény esetén, viszont igazítható
  • „A” osztályú irodaházak takarításának elvégzését is vállaljuk

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen minket bizalommal a kapcsolatok menüpont alatt elhelyezett elérhetőségek egyikén. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére, hogy árajánlatot készítsenek az Ön egyéni igényei szerint.